Romania virtuala Versiunea in limba romanaRomana
English versionEnglish
Prezentarea companiei

GEOTER PROIECT reprezinta una dintre cele mai puternice firme in domeniul geodeziei, topografiei, cadastrului si a dezvoltarii de produse software.

Firma s-a constituit in anul 1994 si este societate cu raspundere limitata, cu capital integral romanesc, fiind una dintre primele firme din Romania in domeniul proiectarii geo-topo si al procesarii de harti digitale.

GEOTER PROIECT isi desfasoara activitatea in Pitesti, in noul sediu cu o suprafata de 700 mp, dotat cu tehnica de calcul moderna. In cadrul companiei isi desfasoara activitatea peste 70 de angajati.Incepand din anul 2008, in cadrul SC GEOTER PROIECT SRL s-a implementat un Sistem de Management Integrat Calitate Mediu, obtinandu-se certificatul de conformitate cu SR EN ISO 14001:2005.

Certificarea si mentinerea certificarii Sistemului de Management Integrat Calitate Mediu confera firmei un regim intern tinut sub control, stabil in competentele declarate si transparent, iar in extern, relatie deschisa cu clientul, orientare spre client si imagine in competitia de piata.

Prin Sistemul de Management Integrat Calitate-Mediu aplicat in SC GEOTER PROIECT SRL Pitesti sunt stabilite masurile organizatorice, tehnice si de managementul calitatii, protectia mediului, respectarea legislatiei calitate mediu in vigoare, care conduc la indeplinirea obiectivelor de politica in domeniul calitatii si mediului.

Obiectivele de politica in domeniul calitatii si mediului, stabilite de managementul de varf al SC GEOTER PROIECT SRL, sunt urmatoarele:

  • cresterea continua a satisfactiei clientilor prin realizarea si imbunatatirea permanenta a raspunsului SC GEOTER PROIECT SRL la cerintele de performanta (excelenta), calitate (conformitate, fiabilitate, mentenanta) ale clientilor;
  • respectarea cerintelor clientilor si ale partilor interesate, prin aplicarea prevederilor legislatiei si reglementarilor in vigoare si evaluarea conformarii cu aceste reglementari;
  • asigurarea suportului tehnic si service operativ (in aceeasi zi);
  • reducerea in fiecare an cu 10% a reclamatiilor de la clienti;
  • asigurarea unui nivel calitativ superior al produselor si serviciilor furnizate, ca factor de sprijin in tentativa de extindere a segmentului de piata ocupat in prezent.
  • obtinerea unei cresteri continue a segmentului de piata ocupat;
  • prevenirea poluarii mediului si promovarea acestui lucru in relatiile cu colaboratorii, cu clientii si furnizorii nostri;
  • stabilirea de obiective in domeniul calitatii si mediului care vor fi monitorizate, evaluate si imbunatatite continuu.
  • masurarea, monitorizarea, evaluarea si imbunatatirea continua a performantelor de mediu si calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim
  • certificarea si mentinerea certificarii unui sistem de management integrat calitate-mediu, care sa ofere pentru noi, pentru clienti si parti interesate, cadrul optim de realizare a produselor si serviciilor pe care le oferim.

© 2003-2009 GEOTER PROIECT Toate drepturile rezervate
94 vizitatori